Ännu en natt där vi försöker ligga på en sån liten del av lakanet som möjligt

Publicerad 2012-10-07 00:37:07 i Australien,

God morgon! Vi är uppe med tuppen idag bara för att slippa sova mer än vad som verkligen är nödvändigt på det här stället. Upptäckte igår, precis innan vi skulle lägga oss, att fläkten var heeeelt full med damm och mög. Och den hade vi haft igång bara någon timme tidigare. Najs. Fanny och Hanna bestämde sig ganska snabbt för att dela säng under natten för att kunna sova lite tryggare haha. Vår inneboende har dessutom haft diverse ljud för sig. Han trilla in, ganska otyst, några gånger och när han väl somnat snarkade han riktigt högt. Som ett tåg typ.
 
Nu sitter vi och äter frukost. Den finaste frukost vi fått sen vi åkte hemifrån typ. Och ändå är det väl inte direkt något att skryta om, men ner går det. Gratis är gott. Glöm aldrig det! Ouh nu fick jag till och med teet serverat till bordet, fina sambos jag har! 
 
Ser ur som om vi kommer få lite sol på oss idag, det tackar vi för. Idag ska ju bilen ta oss in i den riktiga regnskogen + lite andra ställen antagligen. Vi vet inte riktigt hur det blir än. Vi tar det lite som det kommer helt enkelt. 
 
Fanny kom precis till bordet och berättade att hon provat delikatessen jästextrakt (?), som man tydligen ska ha på mackan här. Det smakade, jag citerar: "Fi fan, di va di räliaste jag ätit". Hanna provade nyss och instämmer. Och hon hade det i munnen i ca 2 sekunder innan hon spotta ut det. (Y)
 
Nej nu ska vi njuta av frullen, utan att kräkas upp jästskiten. Trevlig dag :)
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-10-07 07:28:46

Godmorgon -eller em e de väl hos er nu?!! Ja, ja ni får väl vara glada så länge det inte kryper i lakanen och grabben bredvis kryper ned till er? Det finns säkert såna ställen oxå...
Ha en underbar dag i skogen och beware of Tigers.. Kramar!!

Postat av: Kenth

Publicerad 2012-10-07 07:40:27

Lite läskigt med det där tåget ni har på rummet,sätt på fläkten så försvinner han?Hoppas ni får en härlig o solig dag o kör försiktigt!!!.Nu ska ja osse ha lid mad i bugen,di bler vell en smörmad me kydbolle.



HA DE

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-10-07 10:15:32

Hej Daniel ,Fanny och Hanna
Hoppas ni haft en spännande tur till regnskogen och träffat lite annorlunda djur och växter.
Vi är på väg Skräddaröds vackra äppleodlingar för att fota våra nya produkter "regnskogen låter mer lockande eller?
Återigen "jättekul" att få följa er rese blogg från andra sidan jordklotet.
Hälsningar Susanne och katten de andra sover än

Postat av: Karin

Publicerad 2012-10-07 10:52:34

Tack för era roliga inlägg, de är härliga att läsa. Ska ni dela rum med ännu läskigare typer, så kan väl Daniel också få plats i sängen eller?
Ha en skön dag i regnskogen!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela