Sommarlov

Publicerad 2012-11-16 11:54:26 i Australien,

Tjeeeeena. Åh det blir inget frukostinlägg för er där hemma idag. Det blir ett lunchinlägg istället. Vi däremot ska gå och lägga oss nu. Nääääääääej, skoja bara. Det är fredag och för en gångs skull ska vi faktiskt ut och partaja. Har ni hört på maken? 
 
I vilket fall som helst... Idag har töserna legat vid den konstgjorda beachen igen och Daniel har gjort absolut ingenting säger han. Hängt på posten. Nu är lussebullarna slut. Snyft... Att äta lussebullar till lunch två dagar i rad är gudomligt. Och nu ska vi sluta prata om jul. 
 
Jaja, nu måste vi i alla fall snart sluta för alldeles strax börjar happy hour nr 2 i baren. Vodka + redbull för 5 dollar. Vi har en timme på oss att få ner så mycket som möjligt. Kötttttttttttta!
 
Idag har alla skolbarnen gått på sommarlov här. Det märktes kan vi meddela. Alla skoluniformsklädda ungdomar hoppade nämligen i poolen med kläderna på! Och skrek. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-16 12:37:50

Ha en riktigt trevlig kväll o va rädda om er!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela