Slappdag

Publicerad 2012-11-07 12:26:19 i Australien,

Ni anar inte hur skönt det var att få sova i bilen igen efter tältet med i princip nada till liggunderlag. Vi som klagade på mange-madrassen. Det kommer vi inte göra om denna veckan i alla fall. Idag har vi gjort ingenting. Skööööönt! Eller mja lite har vi ju faktiskt.. Men inget sådär ansträngande direkt. Fanny har köpt världens bästa flip-flop. Hanna har haft ganska mycket överskottsenergi och sjungit mer och högre än vanligt. Daniel har sprayat mängder med aftersun på ryggen. Happy hour på donken också OPPAAA! Sen gick vi till Coles och köpte allt som behövdes till Pytt i panna a la Aussie. Kört lite har vi ju också gjort såklart. Mange måste ju rastas lite då och då. Så nu är vi i något som heter Gunalda. Vad det är som heter det vet jag inte för jag har inte sett ett enda hus. 
 
I bilen, instoppade bland alla prylar
Detta var riktigt fett. En örn som precis fångar en riktigt stor orm inte alls långt från bilen. Fick såklart ingen jättebra bild på det men ändå. 
 
Här fastnade den andra bilen i sanden. Underhållande för oss andra och dessutom fick vi en bensträckare på köpet.
 
Daniel på India hill 
Det var rätt långt ner. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-07 18:55:53

Vilka härliga dagar ni varit med om på ön. Så det är väl inte helt fel o ha en slappedag o ta igen er. Jättefina bilder och rolig läsning som vanligt.
Fortsätt o njut o ha det bra!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela