När man äter burkmajs och fantiserar att det är popcorn

Publicerad 2012-11-03 13:17:13 i Australien,

Vi tänkte väl att ni skulle uppskatta våra fina bilder. Får väl kanske se till att bli lite bättre på det där med att ta upp kameran ur väskan...
 
Idag har vi minsann tagit oss i kragen och bokat ännu en sån där dyr tour ut på en ö. Imorgon drar vi till Fraser island i ett par dagar. Detta innebär att vi tvingas lämna Kung Mange Dilbert den förste också. Hur ska det gå? Helt ensam i Hervey Bay, den lille stackaren. Nej men det ska bli kul att åka lite annan bil för en gångs skull haha. Vi har varit på en genomgång nu ikväll om alla faror på Fraser island. Fick kolla på någon info-film som dumförklarade en totalt. "Det är viktigt att ni använder säkerhetsbälte"... Eeeh va? Vad är det typ?
 
Annars har vi inte gjort ett dugg idag vilket faktiskt har varit ganska skönt. Lite mer behaglig värme idag så vi får hoppas att vädret håller sig såhär nu.
.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-03 13:58:19

Ha det så bra er lilla tripp o va rädda om er som vanligt!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-11-03 16:24:35

Trevlig tripp! Förstår att vi inte lär höra av er förrän på tisdag kväll(fm i Sv) Ser framemot många fina bilder då!

Postat av: Johan

Publicerad 2012-11-03 18:17:12

Låter som en ball utflykt
Kanske får ni se ursprungs Dingo´s om ni har tur- klappa inte :)

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-11-04 06:36:09

Ha en trevlig helg på ön.
Fanns det inga färjor så Mange kunde få följa med? Nu får nu ju extra kostnader för boende?
TAAAAAA MÅNGA BILDER på värlens största sandö...

Svar: Tack, jo det finns färjor men Fraser Island är en stor sandö utan riktiga vägar, alltså så kör alla 4 hjulsdrivna jeepar på ön, Ja "vägarna" där är typ 50 gånger värre än i skräddaröd. När jag skulle köra jeepen så fastnade jag direkt i sanden. Så jag tror det var bäst att vi lämnade vår van på fastland. Den är ju också bara en gammal framhjulsdriven bil med allt för lite kraft för att ta sig runt på Fraser Island.
Ha det bäst /Daniel
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela