It´s laundry day!

Publicerad 2012-11-01 06:35:21 i Australien,

Yeeey, har varit hos en mekaniker här i Bundaberg idag. Han lyssnade med stetoskop på Kung Mange och sa att det inte alls var så farligt! Tackar tackar. Tänk om det hade varit kamremmen som vi först trodde, det hade blivit maffigt. Problemet är inte borta men det är inget som måste fixas nu med en gång. Vi kan åka flera mil till!
 
Just nu sitter vi och väntar på tvätten. Civilpolisen sitter utanför och vaktar. Kanske inte oss men någon i alla fall. Känns tryggt.. höhö. Fanny är överlycklig för hon dricker vanilj-cola och tycker det är fantastiskt gott. Hanna dricker iskaffe som inte är från donken och tycker det är fantastiskt gott det med. 
 
För övrigt så har vi konstaterat följande idag:
1. Vi vet nu hur man får blåmärke i örat - man piercar sig. 
2. Vi vet också hur lång tid det kan ta för Hanna att gå ur en bil - ca 5 min. Varje gång. 
3. Daniel gillar inte att vi spelar Abba på högsta volym och sjunger (vrålar) med i musiken när vi kör med nervevade rutor mitt i stan.
4. Gatusystemet i Bundaberg är grymt ologiskt. Vi kör vilse hela tiden.
5. Att ni säkerligen inte bryr er särskilt mycket om detta.
 
I alla fall så har vi en lugn och skön dag. Det är soligt och varmt men blåser lite. Fast det är bara skönt förståss. Har fått saker och ting gjorda idag. Typ varit på banken och fyllt på våra aussiebankkort och lite sånt smått och gott. Besökte även bibblan för att låna lite ström utav dem. Det var ett väldigt fint bibliotek, tänk om simpans hade kunnat se ut så! 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-11-01 07:06:18

Kan tänka att det inte är lika billigt och bra som i Asien att tvätta- där får man ju allt struket också. men tvätta måste man. Då är det ju en fördel om man kan smaska på nåt gott under tiden..
Hoppas dagen/kvällen blir givande och bra och att ni njuter av livet!

Postat av: kenth

Publicerad 2012-11-01 08:13:58

Bra att ni sköter om Kung Mange,behöver kanske också en tvättning???.Bra att ha vakt när man tvättar,känns tryggt!!Härligt med sol igen då går allt lite lättare,ha en bra da.


HA DE

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-01 11:54:46

Kan bara inte låta bli att kommentera, billigaste tvätteriet finns på tumatorpsvägen eller hur Hanna?
Låter som ni haft en riktigt bra dag, fortsätt med det. Förresten i dag är det precis en månad till Greve Holm börjar....
Kram på er :)

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-11-01 17:09:39

Hej på er !
Bra att Daniel får uppleva lite roligt galenskap med två tjejer som spelar Abba med nervevda fönsterrutor i Australien.
Ja det bästa tvätteriet för Daniel finns också här i Skräddaröd by.
Hoppas ni får en fin dag i morgon
Hälsningar Susanne
Ja var rädda om "FINMANGEE han blir säkert glad om ni tvättar han och pysslar om och lagar han invändigt smörjer och byter etc

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela