Hittelön till den som hittar vår post..

Publicerad 2012-11-13 12:43:45 i Australien,

Haloj.  Vi har tappat bort våra papper.. eller det är nog kanske inte vi. Men de är borta. Tanken var att vi bara skulle gå till posten och hämta upp papperna för bilen. Men där var minsann inga varken igår eller idag. Kanske är de på väg, kanske är de helt väck, kanske har de fastnat där borta i Western Australia, kanske har vi skrivit helt åt skogen på kuvertet. Ja, det visste man inte. Hoppas att the government är snabba på att svara på mejl.
 
Annars idag så har vi förflyttat Mange till HC-parkeringen på baksidan av ett hostel som ligger närmare stan och där vi får gratis shuttle bus in till city, perfekt. Vi har chillat lite i en park i stan, med en frappé i näven - gutt kyd. Läste i tidningen att zlatan fått en ny boll till samlingen. Låter ju mycket fetare när man skriver in the Globe arena - stockholm. Vi har även gått världens omväg för att hitta till Coles (mataffären) men till slut hittade vi ju i alla fall. För att sen komma hem och inse att hela köket är fullt med indier?! 7 av 8 plattor var ockuperade, helt sjukt vad de hade grytor. Där kom vi med våra nudlar liksom. En av dem försökte prata med oss på något som de själva tror är engelska. Det gick sådär. Efter det blev det teckenspråk. 
 
Imorgon är det IKEA som gäller! Frukost, fika,lunch, fika, middag, kvällsfika. Jädrar vad vi ska äta!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-13 16:11:06

Smaklig måltid på Ikea immorgon.
Kram på er :)

Postat av: Louise

Publicerad 2012-11-13 16:16:28

Blir det köttbullar på IKEA, det är vad vi äter när vi kommer dit och det som alltid står på inköpslistan;)

Postat av: kenth

Publicerad 2012-11-13 17:57:15

Indisk mat är väl gott,se till att bli bjudna!!.Annat blir det imorgon på IKEA.Köttbullar sås potatis,äid nu so myjed ni tyar.


OLLE JÖNSSON????
HA DE

Svar: Du kan tro det va GUTT! Olle Jönsson existerar inte längre i min värld :)
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Marie

Publicerad 2012-11-13 21:33:59

Träffade också indier i köket idag - fast det var inte i mitt, det var på ett hak i Malmö, men gott var det i alla fall! Ja IKEA är ju trevligt - känn nu in julstämningen (om det finns nån)...köp lite köttisar, lite julsenap, o lite dekorationer till Mange så vips kan ni fira jul med!
Kramiz

Postat av: Prestonarern

Publicerad 2022-11-30 06:00:03

canadian pharmacy no prescription northwest pharmacy canada onlinepharmacy canadian online pharmacy

Postat av: Javierhauff

Publicerad 2022-11-30 07:05:32

skypharmacy healthy man complaints

Postat av: Matthewcon

Publicerad 2023-05-02 08:21:54

canada pharmacy non prescription india pharmacy

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela