Hagelstorm

Publicerad 2012-11-18 10:41:39 i Australien,

Det där med att vara flitiga bloggare varade i exakt 1 dag. Grattis till oss. Jaja, nu skriver vi i alla fall. Ovädret fortsätter här. För bara 30 min sedan när vi lagade mat så började det hagla. Största hagelbollarna vi någonsin sett, det var helt sjukt! Det är ju sånt man bara ser på tv liksom haha. Det har åskat från och till sen igår morse. Och när åskan verkligen sätter igång blixtrar det grymt mycket. Nu skiter vi i att prata väder!
 
Idag ställde vi klockan på 08.00. Klockan ringde och vi kom snabbt fram till att vi inte ville gå upp. Somnade om och vaknade vid 10 istället. Åt frukost i sängen bestående av chips. Första och sista gången vi börjar dagen så! Frullade och duschade och bestämde oss sen för att vi inte kunde häcka här på hostelet en hel dag till så vi tog gratisbussen in till stan och satte oss på Starbucks och fikade. Mysig söndag. 
 
Det verkar som om det ska va Wallander på tv här snart, fett. Imorgon har vi bestämt oss för att gå på bio :) Vi ska se Breaking dawn, såklart. Och Daniel ska se Nitro circus 3D. Det var rätt intressant. Vi var först på en bio för att kollade vad det kostade och då kostade Breaking Dawn 20 dollar och Nitro circus 25. Sen på vägen hem gick vi in på en annan bio och där kostade det 8.50 för BD och 11 för Nitro. Hur sjukt är inte det? Skillnad på 70 svenska kronor..

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-11-18 12:52:23

Så bra att ni hittade en billigare bio- nu blir det pengar till burgare osså :)
Skönt att sitta inne o kura när det haglar ute...
Imorrn kommer det fina vädret till er - här får vi nöja oss med plusgrader brrr

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-18 16:47:32

Skönt med slappa söndagar. Det har vi också haft. Jag har faktiskt köpt den första julklappen idag.....
Ha det gott!
Kram på er :)

Postat av: Uffe

Publicerad 2012-11-18 19:21:53

Jaha det var ju spännande med vädret. Läste bloggen för några dagar och läste att ni äntligen hade varit på lite partaj. Skönt, jag var rädd att ni började torka in där borta.

Svar: Haha nej då, vi torkar inte. Allting kommer kanske inte ut på bloggen ;)
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela