Byron Bay

Publicerad 2012-11-28 00:13:17 i Australien,

Nu är vi 10 timmar före er bara så ni vet! De har tydligen sommartid i NSW. 
 
Hela dagen igår hade vi problem med internet.. Ingenting fungerade. Men nu ska ni få en uppdatering i alla fall. Vi är i Byron Bay nu och har det gutt. Bor på Arts Factory, ett riktigt roligt ställe. Massor med skandinavier överallt dock.Yoga varje morgon, Didgeridoolektioner, jongleringslektioner, bio, bar, pool, hängmattor, kalkoner, ja ni fattar. En hel del helt enkelt! Igår kväll var det talangshow vilket var riktigt kul. Några riktigt bra och några riktigt dåliga precis som det ska vara. Massor med folk och allt såg ut som en stor mysig picknick. Bara allsången fattades. På dagen kollade vi in stan, Danne badade, åt lunch, handlade och sånt spännande.. 
 
Denna morgon har börjat med morgonsim i poolen, wåånderfull. Inte ett moln på himlen och vi ska nog strax bege oss mot stranden. Det ska inhandlas en burk nutella också. Länge sen nu.
 
Inte alls tokigt va?
Talangshow pågår för fullt

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-11-28 05:55:42

Det här verkar vara ett ställe som passar er! Se till att få jobb här så att ni kan njuta detta livet ett tag?
Ser jättehärligt ut! Ha en riktigt bra kväll/dag så hörs vi!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela