Australia zoo

Publicerad 2012-11-10 10:04:05 i Australien,

Hejhopp. Det blev visst ingen blogg igår. Vi pallade helt enkelt inte. Somnade redan vid halv nio... Så är det när man inte har något annat att göra. Just nu har vi stannat för natten på baksidan av en bensinmack, inklämda bland lastbilarna. Sitter i framsätet i Mange och bloggar för det spöregnar ute. Och har gjort det i stort sett hela dagen. Kallt har det varit också. I alla fall för oss kycklingar. 
 
Dagen har spenderats på Australia zoo. Det var det sista zoo:et för denna resa. Men det var väldigt fint. Har sett massa trevliga djur. Roligast hade vi på "Kids zoo" där vi klappade getter och grisar haha. Det luktade som hemma ;) Har sett två st shower. En med fåglar och en bautakrokodil och en med tigrar. 
 
Vi har fortfarande inte fått tag i en laddare... Så det är med de sista små delarna av batteriet vi skriver detta. Imorgon ska vi köra till stora staden Brisbane så där borde vi ju kunna få tag i en ny laddare. Kosta vad det kosta vill typ. 
 
Bilderna kommer nog i ett senare inlägg om vi kan. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-11-10 10:31:42

Alltid skönt att höra från er när det blir lite längre mellan inläggen. Nu får ni nöja er med att se vilda djur, det är gratis. Vill bara påpeka att hemma hos oss luktar det varken gris eller get. Kör nätt mot Brisbane o ha det gott!
Många stora varma kramar till er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-11-10 13:37:06

Nu får vi hoppas att regnet slutar för den här gången och att solen lyser på er när ni drar in i Brisbane!
Ha en riktigt bra dag imorgon o hälsa IKEA (ta nu inte den största portionen m köttbullar - då får ni ta med doggybag :)

Se upp med djuren i trafiken - kram på er!

Postat av: kenth

Publicerad 2012-11-10 14:04:04

Barnasinnet kvar ha ha klappa grisar o getter,Glymm nu inte o äd kydbollar po IKEA.



HA DE

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela