Vi är numera fläckiga

Publicerad 2012-01-22 16:56:26 i , Allmänt, Hong Kong/Dubai,

Har fått höra att det snöar hemma och nu funderar vi allvarligt på att missa planet. Vi fryser ju här i öknen redan? Dessutom trillar all färg av oss nu och de har stängt av poolen här. Tusan hakar detta går ju inte bra.

Idag har vi inte gjort ett enda dugg. Efter att vi kollat in poolen som inte fanns så gick vi upp till rummet igen. Eller poolen fanns men den var under renovering. Spelade lite skip-bo, satte på musiken på full volym och tog det lugnt. Vid 13-tiden tog vi shuttlebussen till Deira city center och åt smarrig mat. Dock känns det förjävligt varje gång man ska äta eftersom det kostar en förmögenhet vad man än äter. Eftersom vi inte hade något annat för oss idag så köpte vi ju på oss lite mer kläder. Inte bra när vi inte har planer för det slutar bara i fler påsar då. Sedan helt plötsligt var klockan 18.00 och en halvtimme senare drog vi oss hemmåt. Nu ska vi ha ännu en lugn och tidig kväll och hoppas på att vi känner oss piggare imorgon för då ska vi besöka skola här i Dubai! Ska bli jätteroligt :D


Vi fick för oss att lägga upp allt vi köpt under resan på våra sängar. Här har ni Fannys hög.


Och Hannas hög ^^,

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-01-22 17:14:40

Kommer göra er gott att komma hem o känna på lite svensson liv efter era utsvävningar!!!

Måste säga att skorna tar priset - har ni tänkt på övervikten? Ni har bra smak ialla fall - men det visste vi ju innan. Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-22 17:58:11

Hm... det får nog bli utrensning i garderoben om allt ska få plats. Skitsnygga skor!!!

Längtar efter er.

Kram :)

Postat av: My Olsson

Publicerad 2012-01-22 21:10:00

Känner ni för det får ni gärna köpa ett par till av båda paren och ge till mig (a) Bara för att liksom ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela