Tillbaka till Bruno Mars

Publicerad 2012-01-10 03:42:47 i Bali,

Hanna har köpt tuggummi! Smaskigt, nästan som lördagsgodis :)

Vi är som sagt tillbaka i Kuta igen och på samma boende som förra gången. De har fortfarande inte gett upp Bruno Mars skiva. Strömmen kan hålla sig borta idag så vi slipper höra på skiten. Har nämligen varit ett jädra oväder i natt också med storm och regn och nu på morgonen har inte strömmen funkat som den ska. Vi gick upp vid 9 för att lämna in tvätten så fort som möjligt. Sedan gick vi och åt frukost på en närliggande restaurang. Det ingår egentligen frukost här men den är så kass att vi oftast har struntat i den och kände att det var bäst att göra så idag med. Har lite att fixa idag eftersom vi åker ifrån Bali imorgon. Ska fixa med alla bilder, packa om våra väskor och slänga saker vi inte behöver längre. Handduken och våra flip flop till exempel. Rätt ner i soppåsen!

Nu ska vi inte glömma berätta om vår roliga resa igår. Vi satt ju då på den enormt tråkiga slow boaten, som sakta och lite lagom gungit tog oss till Padang Bai på Bali. Vi satt först ute men det blev för blåsigt så vi intog golvet i cafeterian i brist på andra sittplatser. Spelade Skip-bo, käkade snabbnudlar och lyssnade på en tant alldeles för nära oss som spydde. Väl framme i Padang Bai låg båten stilla i säkert en halvtimme innan vi fick lägga till, kul. Sedan blev vi uppdelade beroende på vart vi skulle åka sedan. Vi och flera andra skulle då till Kuta. Det kom en buss, vi och några andra backpackers började packa in våra ryggsäckar, då kommer det en hope ryssar och bara trycker sig in i bussen och vi får snällt lasta ur våra ryggsäckar igen och hitta en annan buss. Lite pissed blev vi där eftersom det spöregnade. Och resten vet ni, chaffisen körde fort och vi kom i säng!


Fikapaus med marie kex, standard!

Kommentarer

Postat av: kent

Publicerad 2012-01-10 08:19:14

varför tror ni att båten kallas slow boaten????

verkade vara en trevlig båttur,sicka djävla ryssar.säg till dom att sverige vann VM ihockey,så koolar dom ner.ha nu en bra dag i kuta,o en trevlig resa till hongkong.



HA DE



PS KÖTTBULLAR ÄR FÄRDIGA.

Postat av: jeanette

Publicerad 2012-01-10 08:50:43

Vi får hoppas att tvätten blir torr trots regn oväder.

Vad vore livet utan Mariekex? Köttbullar är PÅ G!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-10 10:16:59

Önskar er en trevlig o angenäm resa till Hongkong.

Kan berätta att köttbullarna både såg goda ut o lukta härligt!

Många stora kramar på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela