Städaren är en bitch

Publicerad 2012-01-23 07:25:16 i , Hong Kong/Dubai,

Varje morgon klockan 10 ringer städaren på dörren och blir svinsur för att vi är kvar på rummet och han inte kan städa precis när han vill. Försöker förklara för honom att vi tänkt va här inne en liten stund till men han fattar inte hälften av vad jag säger och ingen av oss förstår vad han säger heller. Idag blev han tillochmed riktigt bitchig.. jädrans gubbe.

Vi har precis tryckt i oss massa chokladflingor och pannkakor och fattiga riddare till frukost. Gooeeettt! Vi måste tröstäta lite ju. Speciellt efter igår kväll, blev lite för blött i ögat där ett tag. Ungefär när det gick upp för oss att det är mindre än 100 timmar tills vi är hemma. Eller nu när vi insåg att det är ungefär 50 timmar kvar. Bra start på dagen detta. Fast de fattiga riddarna tröstar ju lite. Eller nä.. bara för minuten. Nu ska vi fortsätta lyssna på ABBA och vara inne lite extra länge för att göra städaren ännu mer pissed.




Vi sluder er på dessa fagra bilder. Nu ska vi studera kartan till skolan och antagligen rita av den. Det är nog bäst.

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2012-01-23 09:09:05

Ha en trevlig dag på skolan! Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-23 17:33:59

Så gulliga ni är på nedersta bilden!

Kram :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela