Snyft pa sista dagen

Publicerad 2012-01-18 05:07:56 i , Allmänt, Hong Kong/Dubai,

Nu sitter vi nere i lobbyn och har precis checkat ut och lamnat in bagaget. Ska dock ge oss ut och kopa en ny vaska haha. Vi har liksom lite ont om plats nu... Vi kom namligen hem med lite till igar. Helt sjukt! Lite varje dag blev lite mer an vi trodde. Vi som hade sa gott om plats i ryggsackarna.
Vid 1600 ska vi bege oss mot flygplatsen och vid 2000 avgar planet. Hoppas pa att kunna ata lite pa flygplatsen. Vi flyger precis nar ljusshowen borjar sa kanske vi har turen att se det fran luften ocksa? Nej nu ska vi snabba oss ut for att hinna med sa mycket som mojligt idag. Hors nar vi hittar en dator igen :)

Kommentarer

Postat av: kent

Publicerad 2012-01-18 08:01:43

Några påsar nu en väska.Vad blir nästa????

Hoppas ni hittar något att äta,ha en trevlig resa.



HA DE

Postat av: Marie

Publicerad 2012-01-18 08:49:36

Ja, ni har verkligen kvalat in till supershopparna!

Ni får gå avvänjningskurs när ni kommer hem för så kan ni inte fortsätta här hemma - då blir det kris i kassan! Ha en god tripp till Mumbai och vidare till Dubai - Isak hälsar att ni får ta o hälsa på Pelle och bada med honom! Haj po! Kramis

Postat av: buy essay

Publicerad 2012-01-19 09:54:15

I hope you will able to do all that you want.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela