Lördag alla dagar i veckan

Publicerad 2012-01-14 03:19:43 i Hong Kong/Dubai,

Har precis ätit våran smaskiga 7-eleven frukost (eftersom hotellets frulle är sinnessjukt dyr) bestående av yoghurt och bullar med ost. Nu är klockan lite över 10 här och vi ska ut och göra stan och förhoppningsvis komma hem med fler påsar än igår! Lite drygt när det finns 10000 Chanel, LV, Prada osv. och inget annat typ? Det är dessutom långa köer på gatan för att ens få komma in i en butik. Nej vi hoppas på att hitta något annat lite roligare.

Dagens planer är att först åka över till Hong Kong nu på förmiddagen och sedan åka tillbaka och gå runt i Kowloon på eftermiddagen. Ikväll tänkte vi besöka ladies market :)


Förstår ni andra bilden på nedre raden? Vi tänkte att det kan ju vara att man inte får spela tre i rad. Eller att man inte får sätta på sig läppstift. Eller att man inte får klottra kanske? Eller kanske alla tre på samma gång?


Tror inte att man kan tröttna på utsikten.


Kommentarer

Postat av: kent

Publicerad 2012-01-14 08:16:47

Ut o göra stan,Precis vad vi ska göra,fast här är inga långa köer,man går direkt in på dressman.

HA en bra dag o fyll några påsar.Trevlig resa till Hong Kong.



HA DE

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-01-14 09:00:43

Hoppas ni får en fullspäckad dag med massor av roliga intryck (och att väderguden är med er) Här är idag SOL och lite småkallt, men så skönt att se solen! Kramar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela