Hem helvetes hem

Publicerad 2012-01-25 00:49:15 i , Hong Kong/Dubai,

Hanna hade skrivit ett fint inlagg och precis nar hon tryckte pa publicera sa bestamde sig internet for att stanga av. Vi ar i Dubai och internet suger? Hur hanger det ihop?

I vilket fall som helst har vi shoppat annu mer idag. Men som tur var sa har vi anda fatt ner allt och hade fatt ner lite till om det hade behovts. Har aven kommit fram till att air baltic-tanter ar sjukt otrevliga. Har nyss atit vars en macka och sedan borstat tanderna for sista gangen. Slangde sedan glatt vara tandborstar i soptunnan och gick. Planet gar om ca 1,5 h. Vad vi ska roa oss med visste man inte. Vi maste i alla fall halla igang sa vi inte tanker for mycket. Da blir det oversvammning. 

Hors forhoppningsvis fran Riga. Haj.   

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-25 06:20:04

Ni är MYCKET VÄLKOMNA HEM! Har laddat upp med näsdukar om det skulle behövas.

Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-01-25 07:51:25

Jodå nu är vi också påväg för att hämta er så vi hoppas sannerligen att ni är i Riga snart och att alla plan går som de ska idag. Ska bli härligt - vi ses snart!

Postat av: kent

Publicerad 2012-01-25 08:02:21



Sista kommentaren på ett tag????

HEM KÄRA HEM.

VÄLKOMNA HEM.



HA DE

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela