Första dagen på månaden det aldrig är

Publicerad 2012-01-01 11:39:15 i Bali,

Trodde ni vi låg däckade någonstans på Kutas gator trodde ni fel. Internet har inte funkat på två dagar... Sitter just nu på Burger King för det funkar inte på något annat ställe. Nu är det väl bäst att vi berättar om hur vi har haft det det senaste dygnet. För att beskriva det i ett ord: AWESOME! För att beskriva det med flera meningar: Vid halv 9 igår kväll drog vi till Sky Garden. Möttes där av världens längsta buffékö, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Det fanns bla. potatismos, lasagne, vanlig potatis, biff stroganoff, nudlar, ris, kött, spett, vårrullar, grönsaker, snittar, skaldjur och sedan en liten kak/fruktbuffé på det. Ni kan tro att vi blev mätta! Vi dansade, hade kul och träffade många trevliga och otrevliga människor (tur att det finns snälla indonesiska vakter som håller koll på oss). Har ni någongång försökt prata med en australiensisk bonde? För det har vi och det går inte helt enkelt. Vid tolvslaget stod vi på första parkett på Sky Gardens takterass och såg därifrån hela Kuta lysas upp av fyrverkerierna som aldrig tog slut. Det var helt otroligt, kändes som om fyrverkerierna bara var några meter ovanför våra huvud (och det var de ibland också...). Eftersom draget på klubben var klart bättre dagen innan drog vi ner till stranden vid 1, ungefär samtidigt drog alla från stranden till klubbarna men vi hittade något bättre. En asgrym kvinnlig DJ stod på taket till ett köpcentrum mitt i stan och på gatan nedanför bildades ett helt enormt dansgolv. Det var i stort sett bara vi som var turister där, alla andra var indoneser. Snacka om att vi stack ut där! Men OJ så kul det var. Helt annan stämmning och folk är mycket trevligare. Efter det var vi som ni kanske förstår ganska slitna. Två dagars party med gratis drinkar sätter sina spår så det blev en "tidig" kväll. Kom hem vid halv 4 i natt.

Idag har vi syndat på riktigt. Vi åt frukost på donken. Vars en redig Big Mac, frittar och en kall cola till det. Ja det satt jäkligt fint. Annars har vi inte gjort något idag. Drar mest troliga till Gili i övermorgon, ska bara köpa biljetter till den förbannade fast boaten först.

Lite bilder från vårt nyår:

Yep den vanliga bilden. Det var ett tag sen nu.




Under middagen fick vi sällskap av två killar från Australien. Den ena såg ut som Rickard Olsson och den andra som Kevin Borg. De va helt crazy och verkade rätt mysko så vi gick på toa lite smidigt och "försvann". Tur att det är ett helt enormt ställe så man slipper träffas igen! Vi gick vilse ett antal gånger under kvällen..


Den här bilden är fotad från toastolen. Det är ju fyndigt med TV på dass!
Fler bilder får ni imorgon eller när vi hittar internet igen för nu vill inte vår dator mer.


Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-01 11:52:45

Ja, ni vet hur GLAD jag blir att höra från er när det gått en tid. Härligt att ni haft så kul! Det har vi också haft, men nu kallar jobbet. Ha det bra!

Kram på er :)

Postat av: kent

Publicerad 2012-01-01 12:21:36

vilken härlig nårsfest ni har haft .efter två dagars party med mycket vått, behöver man nog lite fetmat,så man smörjer opp halsen lite.behöver nog själv osse nod i halsen.



HA DE

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela