Äventyr?

Publicerad 2012-01-09 09:45:57 i Bali,

Ja egentligen skulle vi ha varit tillbaka i Kuta vid den här tiden. Istället sitter vi på en slow boat och har precis lämnat Lombok. Myndigheterna har stoppat alla fast boats från att köra både idag och imorgon pga stora vågor. Hade tydligen varit vågor upp emot 7 m igår. Så vi fick istället ta en liten båt från Gili T till Lombok. Och ja, det gungade rätt bra. Fick sen vänta ett bra tag på bussar på Lombok som skulle ta oss tvärs över ön. Nu är klockan snart fem och vi började resa klockan tio och vi har inte ens kommit halvvägs. Lever som vanligt på Marie kex och chips. Tur vi inte ska med något flyg ikväll som många andra här ska. De är liiiiite stressade och sura. Det enda problemet vi har är hur sjutton vi ska hinna med att tvätta. Har snart inga rena underkläder haha. Vi räknar med att vara i Kuta runt 11, 12 nån gång. Det blir en lång dag!

Vi hörs igen när vi är framme, om vi orkar förståss!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-09 13:24:32

Hoppas att resten av resan går bra, var rädda om er.

Hoppas även att ni hinner tvätta era trosor,annars blir det inte så kul...

Kram på er :)

Postat av: kent

Publicerad 2012-01-09 15:54:58

ni börjar redan vänja er vid vanlig kost kex o chips.hoppas hemfärden gick bra till kuta.FINNS DET INGA NYA TROSER I KUTA ?????



HA DE

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela