6 korvbröd tack!

Publicerad 2012-01-23 15:12:47 i , Hong Kong/Dubai,

Vi mötte vår käre städare när vi gick ut, inte en blick skänkte han oss haha. Men städat har han i alla fall, trots att vi sa till honom att han inte behövde. Dessutom har han (säkert bara för att retas) spänt fast täckena ännu hårdare än vad han brukar.

Besöket på skolan var mycket trevligt. Skolan var otroligt fin. Rena lyxhotellet (om man bortser från allt plugg då). Vi var där i ungefär 1 timme och fick en guidad visning av Mr. Fong och Anneli. De försökte värva Hanna också. Hanna är dock fortfarande lika ovetande som innan. Efter visningen gick vi en promenad i solen. Det känns ungefär som om det är vår. Bestämde oss sen för att åka till Dubai Mall, käka lunch och ta en kaffe vid fontänen. Blev även ett liiiitet besök på Victoria´s secret. Kunde inte låta bli trots att vi sagt flera gånger idag att vi inte skulle shoppa. Sen tog vi den överfulla metron hem och handlade med oss korvbröd, mjukost och lite iste såklart.

Nu ska vi packa våra ryggsäckar för sista gången. Och gråta en skvätt. Det går nog inte att låta bli.


Lite hus mitt i havet.






Minuten innan Fanny hällde ut allt sitt kaffe över sig själv (Y)


Nej, det är ingen pool. Ja, det är en fontän.


Hanna and the shejks.


Mer av fontänen. Vattnet sprutade dock inte förrän kl 18 på kvällen och så länge orkade inte vi stanna.


Mäktiga burjen.

Bara så ni vet kommer det ta ett tag innan vi bloggar igen. Förhoppningsvis kan vi blogga på flygplatsen imorgon kväll/natt. Annars får ni vänta tills vi kommer hem. Ännu är vi icke färdiga!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-01-23 17:45:14

Hallå girls! Nä kom igen, skvätt färdigt o tänk på allt roligt, allt ni upplevt o sett under er resa! Låter positivt att ni ännu inte är färdiga!

Många stora kramar :)

Postat av: Marie

Publicerad 2012-01-23 20:50:51

Gråter också en liten skvätt - har varit roligt att följa ert äventyr...får vi följa er lika mycket när ni kommit hem??!! Tror inte det - möjligtvis då ett nytt äventyr kanske!? Lyckligt resa hem nu så ses vi snart! Kramis

Postat av: Madde

Publicerad 2012-01-24 21:23:04

yeeeeeey, HEM! :D:D

Postat av: Robin

Publicerad 2012-01-24 22:26:48

Sen återstår det bara att skriva en bok om era äventyr också! ;) Ses snart!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela