Slöveckan i hängmattan är nu över

Publicerad 2012-12-05 09:32:27 i Australien,

Goddagens. Nu är vi redo att blogga. Inte för att vi har något vettigt att skriva idag heller, men imorgon händer det grejer. Då lämnar vi Byron Bay och tar en tripp till Nimbin som verkar kunna jämföras med Christiania. Spännande va? Har handlat på oss massvis av burkar, fyllt på alla vattendunkarna och städat bilen. Den tenderar att fyllas på med mög när man inte kör... Vi är i alla fall redo att åka efter denna slappa vecka. Har chillat i hängmattan idag, pratat framtidsplaner och annat skoj. Vi har lite idéer kan ni tro! Inget vi pratar högt om dock haha. Daniel har varit en vända nere om på stranden.
 
Bild har vi lovat och bild får ni. Här ligger vi i hängmattan och äter riskakor och jag tänkte ta en fin liten bild på Forsan. Och så sätter hon riskaka i halsen preciiiis när jag tar bilden, oddsen!?
 

Kommentarer

Postat av: kenth

Publicerad 2012-12-05 11:51:37

Jaha då bär det vidare mot nya mål.Verkar vara ett intressant ställe ni ska till.ni verkar vara lite hemlighetsfulla???.



HA DE

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-05 18:55:04

Vad spännande! Så länge ni inte provar på nåt och blir en jättekul typ så är det ok :)
Ha en safe journey och glöm inte mera bilder... Kramisar...

PS ser framemot att höra om era hemlisar..

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-05 19:04:35

Instämmer helt med Jeanette, kunde inte skrivit det bättre själv.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela