Sista dagen på 2012!!

Publicerad 2012-12-31 01:30:46 i Australien,

Hajpo! Nu är dagen häääär. Solen skiner och det är riktigt varmt och skönt ute. Känns som vi kommer få en bra dag/kväll/natt/morgon. Kanske snart dags att korka upp? ;) Det är helt galet vad tiden har gått fort. Jag och Fanny satt firade ju alldeles nyss in 2012 på en takterass på Bali!? Och så är det januari igen imorgon, denna förbannade månad som det aldrig är! 
 
Vi tog lite sovmorgon idag, sov ända till klockan 10 då vi höll på att kvävas inne i Mange. Sen dess har vi endast hunnit käka frulle och solrosfrön. Nu ska vi börja göra oss iordning. Vi måste sy på våra klänningar, duscha OCH sminka oss. Herregud, jag minns inte när vi gjorde det sist! Jaja, bäst att snabba på lite. 
 
GOTT NYTT ÅR PÅ ER, HOPPAS NI FÅR EN NAJSIG KVÄLL! :D För det ska bannemig vi, woooop woop!

Kommentarer

Postat av: Jeanette o Johan

Publicerad 2012-12-31 09:04:12

GOTT NYTT ÅR önskar vi er också!
Vi håller tummarna för att er Nyårsafton blir minst lika häftig som den blev på Bali!
Ska försöka fatta att ni faktiskt firar nyår när vi har eftermiddagskaffe? :)

Postat av: Karin o Kenth

Publicerad 2012-12-31 09:20:46

Hoppas att vi får se en bild på hur snygga ni blev efter dusch o smink. Ha nu en riktigt superkul nyårsafton o glöm nu inte va rädda om er.
GOTT NYTT ÅR !!!
KRAM KRAM KRAM :)

Postat av: Marie, Uffe, Adam, Isak, Tyra

Publicerad 2012-12-31 10:46:48

Gott slut och ett gott nytt på er! Antar att ni kanske redan är i full gång med ert firande, här är det fortfarande frukostkaffe...önskar er en jättetrevlig kväll och var rädda om er!!! Kramar i kubik

Postat av: Janne

Publicerad 2012-12-31 11:50:10

Gott Nytt År på er!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela