Nästan Sydney

Publicerad 2012-12-17 10:04:00 i Australien,

Tuudddeelluuu! Det är kyligt idag, jeansväderkyligt. Men det håller nog inte ni med om. Vi har ännu en gång hamnat i en nationalpark?! Efter att ha besökt ett infohus i Manly, snurrat runt lite i Sydneys utkanter och lyckats undvika alla vägtullarna så bosatte vi oss här. Har betalat för två nätter och hoppas att vi ska kunna hitta något hostel med en parkering som vill ta emot oss innan onsdag. Hoppas! Imorgon tar vi oss in i city på riktigt för att undersöka saken, kände att det inte riktigt var lönt idag. Lokaltrafiken här är under all kritik nämligen. Dyr som katten och typ ingen som åker. I detta land kör man själv helt enkelt. Men vi känner inte riktigt för det. Så nu sitter vi mest och googlar på allt möjligt, laddar allt som går att ladda och huttrar lite när det kommer en lite väl kylig bris. Har fått husdjur på köpet här, massa närgångna papegojor som käkar på ens fötter om man inte passar sig. Men hellre det än iglar!
 
Då vi inte har några andra bilder får ni nöja er med denna från i lördags. 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-12-17 18:59:33

Hej på er !
Hoppas ni hittar ett bra ställe i Sidney
"Operahuset " är ju känt...
Hälsningar Susanne

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-17 19:33:03

Håller tummarna för ett jättemysigt boende i Sydney, där ni kan stanna mer än 1 natt :)
Kul bild på Mary Poppins- gullig som alltid!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-17 19:50:24

Ni fixar säkert ett bra ställe att bo på, där det inte finns iglar o närgågna papegojor. Haha, visst är hon söt den lilla Mary P.
Lycka till i Sydney!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela