IKEA och Sydney Olympic Park

Publicerad 2012-12-19 09:09:27 i Australien,

Vet ni? Boendesituationen är löst! Så jäkla gött. Och det bästa av allt är att vi får stanna kvar här i nationalparken! Vi gick till receptionen för att försöka avboka de dagrna vi hade bokat och då helt plötsligt så kunde vi stanna här. Det var en trevlig leende man som såg möjligheter istället för en sur kärring som bara ville bli av med folk som tog emot oss idag. Vi som hade skrivit en sur utvärdering av campingplatsen... Vi fick lägga till "Keith is awesome"! Nu har vi istället gått vidare till nästa problem: På vilken fantastisk Sydneyklubb ska vi fira in det nya året? Vi får helt enkelt göra lite research i helgen kanske.
 
När vi kom tillbaka från receptionen fick vi för oss att ta en tur. Vi tänkte först dra till Sydney Olympic Park men efter lite eftertanke kom vi fram till att IKEA låg ju endast 5 min därifrån. Så det blev ju lunch, kaffe, fika och lite mellanmål där. MEN, de hade kolsyra i lingondrickan!? WTF!? Vem är det som är helt retarderad? Jag och Fanny var tvungna att ta en powernap i en av sängarna inne på varuhuset sen efter all mat. Sköööönt! SÅKLART handlade vi på oss lussebullar, pepparkakor och choklad. Därefter körde vi till vårt egentliga mål som var riktigt stort. Åkte upp i ett hotel och kollade utsikten över parken och sen traskade vi runt en liten stund bland alla arenor. Så vi fick en riktigt brabra dag till slut. Förutom nu... Det har börjat blåsa rejält, är ganska kyligt och det ser ut till att bli regn snart. Men vad gör det nu när vi har ett helt lager med svenne-godis i bakluckan?
 
Sydney från hotellets utsiktsbalkong eller vad man ska kalla det.
 
Fanny och en massa namnpinnar. På dessa pinnar stod namnen på alla som var voluntärer under OS.  

Kommentarer

Postat av: Siv

Publicerad 2012-12-19 11:47:25

Va kul att ni har fått ett boende!
Hoppas ni får fina dagar i Sydney!

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-12-19 11:57:05

Hej Daniel,Hanna och Fanny

Ja GRATTIS till att ni fick stanna över Jul och Nyår.
Här har nu snön tinat bort,Sanna och jag njuter av julstämmningen i Ystad.
Jag måste få ett foto på Daniel o operahuset i Sydney och koala- björnisar.Jag gläds med er att ni nu bara behöver tänka på var ni ska FIRA FESTDAGARNA
MYS MYS MYS
Susanne

Postat av: kenth

Publicerad 2012-12-19 17:19:19

Härligt att boendet är löst,o sen har ni ju haft en kanonda med olympia stadion o IKEA.Bunkrat upp har ni ju också.



HA DE

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-19 20:24:34

Skönt att det ordnade sig med boendet, alltid trevligt med vänligt folk i receptionen. Tänk vad godis och lussebullar kan göra underverk, inte ens vädret är tråkigt.
Grattis till boendet!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela