Hur man roar sig i en nationalpark en lördagskväll

Publicerad 2012-12-16 08:40:18 i Australien,

Vi råkade hamna mitt ute i ingenstans igår utan mottagning så nu kommer äntligen en uppdatering om vad vi har haft för oss:
 
Vi åkte ju till Coves beach igår morse. Tänkte att vi skulle kolla in grottorna men det gick minsann inte förrän tidvattnet hade försvunnnit så vi körde vidare till Morriset istället. Hade läst i nån broschyr att där var marknad. Och det var där också. En stor inomhusmarknad där de endast sålde skit. Riktigt kass. Så vi intog Donken istället för vars en iskaffe. Mycket bättre. Körde sedan till Watagans nationalpark där vi dumt nog bestämde oss för att gå på en liten hike. 850 meter lång one way, det verkade ju inte så farligt. Vi snörade på oss gympadojjorna, sprutade på det sista myggsprayet och gav oss iväg. Men det gick rakt ner... Och sen rakt upp igen. AJ. Möra små ben idag, tur vi övar inför Blue Mountains. Men det var ändå en fin walk (förutom den delen då Hanna fick en igel på benet) för den ledde till ett jättemysigt vattenfall. Vi satt där och filosoferade ett tag och bara kollade på fallet. Tillbaka vid bilen bestämde vi oss för att göra det man brukar på lördagar. Dricka en massa vin och dansa. Så det gjorde vi. Det är helt perfekt egentligen, man stör ju ingen där ute och att bo i en skog har aldrig varit så roligt. Vet egentligen inte om man kan kalla det vi drack för vin, det är mer som illasmakande billig saft. Men det fungerade höhö. Vi blev vettskrämda av flera fireflies också. Flyga runt sådär och blinka så vi tror det är vildhundar.. INTE OKEJ.  
 
 
Käkade lustiga ägg till lunch. Lunch har förresten råkat bli vid 15-tiden numera för oss. Sådär bra kanske.
 
 
Där vi parkerade bilen hade även några aussiekillar en barbie och när vi sedan kom tillbaka från vår vandring hade de skrivit meddelande till oss med barbie-sås.. Jaja en får väl tacka då, eller ? :S 
 
Ni ska få fler bilder i inlägget som kommer om en liten stund. Maten blev precis klar här så vi tar en paus från bloggen. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-16 10:40:51

Har hört att iglar är nyttigt att ha på kroppen- det borde väl gälla även för aussi iglar?
Vilka äventyr ni är på! Får beundrare mitt ute i skogen?!
Hoppas ni hittar ett mysigt ställe nu när ni drar till Sydney- vi håller tummarna.
Kraaaam

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela