Hur man bryter sig in i en bil

Publicerad 2012-12-23 11:50:27 i Australien,

Ojojojoj... Ni anar inte vilken jobbig kväll vi har haft. Nyckeln lyckades bli inlåst i bilen. I matlådan dessutom som inte är så lättillgänglig om man säger så. Denna gången hade vi inte sån tur så att fönstret var öppet. Istället gick vi till receptionen för att se om de kunde hjälpa oss - vi fick en galje? ÖH ja.. den är numera en julgran! Vår räddning blev till slut våra hobbylåsdyrkare till grannar som hjälpte till att bryta oss in i bilen. TUR! Annars hade det blivit ett dyrt kalas.
 
Förutom denna lilla incidenten har vi haft en väldigt trevlig lillejulafton. Har göttat oss med vääääldigt många andra på Bondi Beach. Filmteamet sprang runt som galningar efter räddningsbilen, vi gjorde allt vi kunde för att undvika kamerorna. Och nu ikväll har vi köpt biljetter till ett nyårsparty. På en båt dessutom! Vi ska åka runt i hamnen heeela natten. Vi måste festa till 6.30 för annars får vi minsann simma i land. Det bästa är att vi först kan se hela fyrverkerispektaklet från land och sen vid 02 boarda båten. Vi ska nog få kul höhö ;D
 
 
Ja, om ni tycker det är smockat i Kyhl en solig dag så är det ingenting mot detta! Det var fler folk på denna strand än vad det bor i Simrishamns kommun typ..
 
Grattis till Adam på namnsdagen! Kram på dig :)
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-23 17:36:53

Kul att även ni har julgran, vi kan kanske få en bild på den. Ni är på stranden och gottar er, här är det full snöstorm.
Meddelande: bröllop i juni Madde o Chris.
Låter som ni kommer till att få en mycket trevlig nyårsafton.
Kram på er :)

Svar: Oh, bröllop minsann. Vi är inte hemma tills dess, det är för kallt.
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela