Bilväder

Publicerad 2012-12-07 00:57:03 i Australien,

Fredag igen? Fattar inte var tiden tar vägen.. Vi har haft Mange i 8 veckor nu och vi är inne på vår 11:e vecka. Kan inte förstå det!
Här har det duggregnat lite hela morgonen och lite småruggigt är det med. Fast vi ska ju inte klaga egentligen, har ju fortfarande shortsen på. Har sovit i evigheter och nu ska vi snart köra iväg. Det kan bli lite vad som helst idag. Stannar lite där vi känner för det som vanligt. Vi har ett mål i alla fall men det är nog två timmar dit. Mer om det senare, tänkte bara göra en snabb uppdatering så ni har något att kolla på till morgonkaffet. Det kan ju inte vara sämre än ystads allehanda ändå eller? ;)  

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-07 06:49:46

Nä, det är inte bara ni som inte kan förstå var tiden blir av- fast det känns som om ni varit borta en evighet ialla fall :)
Var nöjda med duggregn - här har många i natt haft mellan -10 och -20 grader och vi fryyyyser.
Ha en bra dag!

Postat av: Susanne

Publicerad 2012-12-07 07:47:55

Hej Daniel,Hanna och Fanny
Vi har inte följt bloggen på en hel vecka pga av att vi suttit fast i snöoväder på olika ställen i landet,så det låter bra att ni har det varmt.Nu ska jag ta och läsa vad ni gjort den senaste veckan.
Ha en en fin dag

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-07 07:54:22

Ja, det känns verkligen som ni varit borta jättelänge. Snöar för fullt här.
Saknar er blogg mer om ni inte skriver än att vi inte skulle få ystan en dag.
Ha en skön dag o Hanna tack för sms:et, blir så glad så...
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela