Bättre sent än aldrig

Publicerad 2012-12-01 00:42:39 i Australien,

Tjeeeeena, nu funkar vårt förbannade internet igen. Äntligen. Vi försökte få det att funka flera gånger igår men icke. Som vi sa så drog vi till beachen. Men det var alldeles för varmt och för stekigt. Så efter några dopp i havet, Hanna lyckades även få en skymt av en dolfiiiin en gång, så blev det smoothie och glass på ett meeeegamysigt litet ställe kallat Bella rosa. Satt där ett bra tag och bara njöt och tjötade. Samtidigt gick Daniel till nån fyr en bit bort och kollade. På kvällen hade vi fredagsmys på vårt sätt med en grymt god sallad. Det är lyx här kan ni tro, en maträtt utan pasta eller ris. YUM! Gick ut till bilen och plockade fram vår 4,4 liters dunk med huvudvärksvin och bjöd in oss till våra tyska grannar. Trevlig ikväll.
 
Idag har vi lite sjukstuga här, förkylningarna har tagit över. Men vi ska inte klaga. Nu har vi en bra anledning att jäsa på stranden ännu en dag. Annars har vi inget inplanerat, vi gråter bara en skvätt över att vi missar Greveholm idag... Snyft :( Någon vänlig själ som kan berätta för oss hur fantastisk den är på en skala? Skulle uppskattas något enormt! 
Varje morgon kan man gå på yogapass här, ser ju riktigt... spännande ut. Eller? :P
Mysiga hängmattor, de tenderar dock alltid till att vara upptagna..
Glassssssss
 
STOOOOORT GRATTIS TILL BÄSTASTE MAMI KARIN IDAG, PUSS OCH HÅLL DIG INNE PÅ SKYPEN! ♥

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2012-12-01 08:28:09

Härligt att få nyheter från er varje morgon! Det har blivit beroende framkallande Kurera er med nåt gott så att förkylningen försvinner idag lördag.

Vi i Brantevik grattar förståss också Mamma Karin- ha en riktigt bra fylledag!

Postat av: Karin

Publicerad 2012-12-01 10:41:52

Mami Karin tackar för alla gratulationer samt den fina sången i morse. Det lever jag länge på!!!
Angående Greveholm, kan nog inte slå förra omgången, men jag tror att den kan bli riktigt bra. Återkommer i ämnet efter fler avsnitt.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela