Tanken var att vi skulle tänka ut en bra tanke

Publicerad 2012-08-10 23:11:01 i Australien,

Som vi lovade er så ska vi berätta lite om hur vi tänkt oss vår tripp. Vi åker alltså måndagen den 24 september (22 är det party, just so you know) och är framme ca 40 timmar senare den 26 september.
Vi har skaffat oss så kallade working holiday visum och har tänkt oss jobba en del under tiden. Samtidigt som vi söker oss till nya platser i Australien och kanske vidare också. Vi får väl se var vi hamnar och hur långt vi kommer!
Om vi nu hittar ett jobb alltså..
 
Vi landar i Cairns, som ligger i googleknowswhere. Lite norr men öster typ. Där tänker vi dyka - Barriärrevet med hajarna ni vet. Leva lite, ha det gutt och blogga lite. När vi tröttnat eller inte hittat något bra jobb tar vi oss helt enkelt vidare på ett eller annat sätt. Australien är ju ganska stort om man säger så, så vi har ju lite möjligheter. och en hel del att utforska.

Ni undrar hur länge vi blir borta denna gång? Ja, det visste man inte. Visumet tillåter oss att jobba och vistas i Australien i ett år så vi får väl se när längtan efter svenskt lösgodis blir för jobbigt att uthärda. 
 
Besök välkomnas eller nej, fel uttryckt. Besök väntas. Vi ser fram emot många!
 
http://www.youtube.com/watch?v=oqWOlTqn6YU&feature=related - Liten inspirations/tagglåt för er.
 
 
 
 Danne o Hannilainen :)
 
Det var rätt så svårt att hitta en som vi alla tre va med på. Hittade bara denna så den får ju duga så länge. Ni lär ju få se 1000 bilder på oss senare ändå!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: miranda

Publicerad 2012-08-16 18:13:38

wiie! Lycka till med resan, blir kul att följa med er ännu en gång:)

Postat av: Uffe

Publicerad 2012-09-02 19:13:10

Var är festen, jag är gjuten.

Svar: Ja självklart, inbjudan kommer
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela