Di går ju bra ditta...

Publicerad 2012-08-23 17:36:00 i Australien,

Tjennnna.
 
Vi var ju rediga på det här med bloggen. Vi är väl helt enkelt för upptagna med att jobba, umgås med alla som nu flyttat från simpan, partaja och lite så. Därför kommer det kanske gå bättre nu när det nästan bara är vi kvar här i hålan :) Dessutom har vi inte riktigt haft något vettigt att skriva om.. Men vi kan berätta att vi har varit i Hässleholm i helgen, att vi ska till Malmö imorgon och att vi har pysslat idag. Ja, ni läste rätt, pysslat. Vi håller på med fotoalbum sen förra resan fortfarande. Vi har kämpat sen mars (med ett uppehåll på 4 månader haha). 
 
Bara så ni vet kan vi numera svara på era kommentarer, mycket roligt och fiffigt av blogg.se att fixa det. Nu har vi precis skickat lite bilder och önskemål till Samir så att bloggen kan få sin lilla uppfräschning lagom till vi åker.
 
Jaja, det var allt för denna gång. Hajpo
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela