8 månader i Sverige är för lång tid, nu drar vi igen!

Publicerad 2012-08-08 21:22:41 i Australien,

TJA MANGAAAAR! :)
 
Det var icke igår. Vare sig ni vill det eller ej är vi tillbaka igen! Eller vi kommer vara det snart i alla fall. Denna gången går flygplanet till Australien/Cairns på obestämd tid. Den 24 september bär det av. Men samboskapet har utökats med ingen mindre än Daniel! (ja.. vi vet vad ni tänker... stackars honom som kommer få stå ut med oss två. Men vi har varnat honom åtminstone) SUPERKUL tycker vi i all fall! :D
 
Inom kort kommer bloggen se lite annorlunda ut. Vi kände att eftersom det är ny resa nu ville vi även förnya bloggen lite (blink blink SAMIIIIR), ni får hålla utkik! Både efter designen och inläggen. Förhoppningsvis ska vi hålla igång lite även innan vi far.
 
Biljetterna dit är införskaffade och visumen likaså (snart). Snart kommer det ett nytt inlägg om hur vi har tänkt oss detta äventyret. Stay tuned!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela