Valetta en andra gång

Publicerad 2011-10-24 19:43:27 i Malta,

Har mest vandrat runt idag. Gått in i en kyrka, sett någon populär trädgård som egentligen skulle va en park och som inte alls var något speciellt. Hamnade sen på en uteservering och åt smarrig pasta med svamp, kyckling och spenat i. Efter det så råkade vi hamna på Millies cookies igen. Lätt Maltas godaste glass! Denna gången provade vi hallonglass, med hallonkaka och chokladsås och lite kaffe till det. Ja tack, det tar vi igen. Kommer nog ha provat alla smakerna innan vi åker härifrån. I förslagslådan läggs det till att om någon känner för det så skulle vi vara tacksamma om någon öppnade ett Millies i Simrishamn. Gärna ett Champ också med goda och billiga pizzaslices. Äter som satan gör vi, GOOOOETTTT! I helgen har vi ätit följande: 14 milkyway (de va faktiskt jättesmå), 3 paket kakor, 1 rätt stor popcornpåse, pommes 3 gånger. Ja och såklart en massa vanlig mat på det. Tur vi dansade mycket i lördags.
Vi är redan taggade inför den kommande helgen, helt galet. Sista helgen och allt. Fast jag tror inte det spelar någon roll vilken dag man går ut här. Det var fullt ös igår också, på en söndag. Det är tur att vi bor i den lugna staden och inte mitt i smeten. Vi har nunnan mitt emot som håller stenkoll på oss. Vi brukar tillochmed äta samtidigt så att vi kan sitta och titta på varandra haha. Hanna kom på att det är FN-dagen idag ju. Så vi har haft: Det här e ditt land, det här e mitt land (8) på hjärnan hela dagen. Minnena från 9 års pina och köldskador från korsavad sitter i. Tack Gunnar, nu kan vi aldrig någonsin höra på ukulele igen utan att få migrän.


Den inte så inspirerande parken


Vi slänger upp en bild på båtar, det var ju något nytt..


Jobbigt läge där.


Här har vi Madonna. Hon är snygg. Vi tog med oss henne hem. Citat av Fanny: "Vi behöver ju inte ha en bild på en död Jesus i alla fall"

Nu ska vi laga mat. Dock inga pommes idag.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-10-24 20:09:13

Åter igen, det är skitkul att läsa er blogg.Härligt att ni äter gott och njuter av livet! Känns tryggt att ni har en nunna som håller reda på er.

Kram på er!

Postat av: Robin

Publicerad 2011-10-25 20:04:30

"Jaao e en liden gåsapååg från skåååååneee" Det är en trevlig liten melodi som sitter lika hårt fast i mitt huvud som Fredrik Reinfeldt håller i statsminister rollen! Vägrar försvinna trots att man ber om det med andra ord... Skulle bara informera er, för ifall ni hade varit hemma hade ni fått höra den där fantastiska låten 24/8.

Det är skönt att höra att ni fortfarande har kvar aptiten, för vad vore en Fanny och en Hanna utan lite mat att kränga i sig då och då :)

När ni kommer hem så kanske jag har lärt att mig att spela ukulele och då ska jag spela "gåsapåg från skåne" på er välkommen-hem-fest! :) Ha det gött hörni och fortsätt ha lika underbart som ni har det! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela