Svinsöndag

Publicerad 2011-10-16 16:07:10 i Malta,

Pannkakorna blev riktigt bra med tanke på våra omständigheter här utan dl-mått, visp och stekspade. Vi fick verkligen visa upp våra konster i matlagning. Pannkakorna fick vändas i luften, är nästan lite stolta över oss. Nu är vi jävligt mätta, 8 pannkakor vars är rätt bra gjort. Vi lyckades även kladda ner vår underbara julduk med syltfläckar, stackars duk som fått med oss att göra. Spisen är inte så vacker den heller, och golvet fick smaka pannkaka det med. Och soporna ska vi inte prata om. Soptunnor verkar inte existera här, och vi lyckas alltid glömma bort vilka dagar man ska sätta upp soppåsarna. Vårt lager växer, snart bor vi i en soptipp. Samtidigt som vi åt rapade vi i kapp också, tur vi är så väluppfostrade! Nu ska vi inta sängen och försöka komma ur vår matkoma med ett avsnitt av One tree hill. Tack för maten!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-10-16 19:24:43

OJ oj oj - 8 pannkakor var - tur att ingen av er kör LCHF!

Verkar vara typiskt söndags slappa hos er. Vi har haft ytterligare en solig o fin höstdag, med nattfrost. Nu funkar värmen ialla fall...

Kram på er - sov sött

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela