Skruttiga

Publicerad 2011-10-17 11:41:43 i Malta,

Allt är inte helt hundra med oss idag, trötta och ont i halsen båda två. Sängen har vi inte kommit ur än men soporna har vi fått ut i alla fall.

Kött fick vi igår också, efter många turer hit och dit. Först hade vi svårt för att bestämma ställe. När vi väl bestämt oss fick vi sitta en liten stund och vänta på bord. Vi beställde maten och maten kom, dock hade de klantat till det... Hanna skulle ha sin well done och Fanny sin medium. När vi fick maten fick Hanna en som de sa var well done, när hon började skära i den var den dock medium. Fannys däremot, var well done och med sås på vilket ingen av oss beställt. De tog bort såsen på Fannys och vi bytte sedan snabbt tallrikar så blev det ändå rätt trots alla fel. Som kompensation för detta erbjöds vi vodka, baileys, amaretto osv och när vi sa att vi inte ville ha fråga han om vi var nykterister. Men nej, vi var bara trötta. Det kan ju tilläggas att det inte bara var vi som fick fel, de hade nog en dålig kväll...

Nu ska vi kämpa oss upp för att gå och handla, haj po

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela