Pringles och äcklig ambulansman

Publicerad 2011-10-29 12:55:27 i Malta,

Det blev en tidig kväll för oss igår. Redan vid halv 2 var vi trötta på Paceville. Musiken på Hugos´s sög, det var inte så mycket folk förutom inne på Hugo´s där det var överfullt och vi var allmänt sega. Därför gav vi oss iväg hemåt, på vägen köpte vi med oss färdkost i form av Pringles med paprika smak, GOOOOOETT! Det hände även en rätt knäpp sak. På vägen hem mötte vi en ambulans med blåljus igång, och när ambulansen var i höjd med oss stack föraren ut huvudet genom rutan och drog en raggningsreplik till oss. Hur sjukt är inte det? Den ambulansen vill inte vi åka i i alla fall!

Vi har precis ätit frukost. Lyxade till det lite med ny sorts müsli och en clementin till efterrätt! Och nu även de sista överblivna smulorna av chipsen. Snart ska vi gå ut och se vad Sliema har att erbjuda oss idag, kanske lite Millie´s cookies? Vi får väl se!



Glömde skriva att det är chokladfestival ikväll också. Vi är givna besökare, först i kön. Uppdaterar efter chokladchocken! :)

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-10-29 16:40:19

Aldrig en semester utan pringles paprika!

Kan man då få choklad till är det nice.

Kram på er!

Postat av: Eva

Publicerad 2011-11-10 13:41:46

Hej HannaFanny!

Blir lite avis när jag läser allt roligt ni är med om. Njut och ta till vara allt ni kan och gör inget som inte jag skulle gjort!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela