Öl, choklad och Notting Hill

Publicerad 2011-10-08 20:58:12 i Malta,

Nej, någon brygga blev det minsann inte idag. Molnen var i vägen... regnet med. Istället blev det en liten promenad bort mot St. Juliens och Paceville för att kolla in partyställena tills vi ska ut och partaja. När vi nu känner för det. Inte ikväll dock, vi är lika sega som vanligt och kommer antagligen somna vid tio precis som vanligt. Under vår lilla promenad hitta vi en fin affär med svenska godsaker, lösgodis till oss jaaadååååå! Nästa gång blir det dillchips! Dessutom har vi aldrig förr känt sån kärlek till mc donalds som innan idag. Vi höll nämligen på att kissa på oss under promenaden. Fint att slinka in på donken och låna toaletten! Ikväll har vi ätit rester i form av risotto och kyckling. Godare denna gång då vi skaffat peppar att krydda med. Efter maten som intogs på balkongen provade vi den maltesiska ölen Cisk (uttalas schiiischk), riktigt smarrig faktiskt :) Sen blev det choklad och film. Notting Hill som vi bara har sett en sådär 30 miljoner gånger, lika bra varje gång!
Spike: there is something wrong with this yoghurt..
W : I´ts not yoghurt it´s mayonnaise.
Helt underbart!

Imorgon hoppas vi på bättre väder. Idag var det bara 24 grader vilket innebar att vi frös och fick ta på oss en extra tröja. Tro nu inte att vi är helt gaaalna, det blåste faktiskt rejält. Männen på puben 20 m ner börjar känna igen oss nu... och har full koll på oss också. Utan att vi ens sa något visste de exakt vad vi letade efter och började ge vägbeskrivning. Tack för det! Även när man handlar blir man igenkänd, det första vi hörde när vi hade kommit in om dörren på ett trevånings-supermarket var: HELLO SWEDEN! Alla känner aporna, aporna känner ingen...


Fin ölburk, nyduschad Hanna och en frusen Fanny i tjocktröja :)

2 poäng för långt inlägg! YES!


Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-10-09 08:34:30

Ja det låter ju jättekallt m 24 gr - hemma har det snöat i norrland och vi i syd har haft strax över nollstrecket nu i natt. Värmen är påsatt och vi funderar på att dra fram vinterkläder.

Hoppas ni hittar nåt kul uteställe. Vädret hos er ska bli bättre(?) från tisdag har vi sett -enl progn 25-26 gr och klar sol igen. Kramar till er båda.

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-10-09 08:36:00

Äh - glömde säga att Notting Hill kan man väl aldrig se för många gånger??

Postat av: Karin

Publicerad 2011-10-09 11:37:59

Synd om er att ni fryser när det är 24 gr !!!

Vilken tur att ni hittat en affär med lösgodis och dillchips och att ölen är god! Vinet har ni förstås redan provat, antar jag. Njut av livet och var riktigt rädda om varandra.Kommentar till Notting Hill, den kan man aldrig se för många gånger.

Många stora kramar!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela