Nasty!

Publicerad 2011-10-22 22:19:33 i Malta,

Vilken händelserik dag, NAAAAAT! Vi har som sagt handlat och sen dess traskat omkring i regnet och ätit mat på Dick´s bar och druckit kaffe hos Cara´s. När vi kom hem tog vi en liten powernap, eller Hanna gjorde i alla fall. Fanny hostade. Sen blev det dusch och fix och mat - gårdagens rester (Y). Fanny har även lyckats skämma ut Hanna haha! Två svenskar som bor längre upp på vår gata gick förbi när vi hängde i fönstret och den ena kliade sig på ett olämpligt ställe. Fanny råååkade utbrista lite för högt: FAN VA NASTY! varpå han vänder sig om såklart.. Så kan det gå. Tur att det inte är några vi känner. Två minuter senare kom tre män förbi och frågade om vi sågs i paceville ikväll för då blev det massa gratisdrinkar för oss haha. Mja kanske inte.. Nu är vi på gång ut snart och ska försöka hitta något annat ställe med bra dansgolv. Får väl se var vi hamnar.


Fick ingen bra bild på detta men när vi räknade båtarna idag kom vi upp i ca 100 och det var då bara segelbåtarna!!


Vägg utan hus. Detta är bara en vägg, knasigt.


Ja alla kläder är från Hannas garderob hähä, fint ställe det ;)
Ni där hemma är rätt kassa på att kommentera (hmm förutom våra mammor då) Skärpning!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-10-22 23:36:01

Hallå tjejer! Hoppas att ni får en trevlig ute kväll, och som vanligt var rädda om er. Det var ju något nytt förresten att Hanna har en fin garderob,där brukar ju inte finnas något att ta på sig.....

Kram på er!

Postat av: Josefin

Publicerad 2011-10-23 00:22:15

hejsan:) parteey (Y)

Postat av: mirre

Publicerad 2011-10-23 09:40:09

Mannar! Ja jäklar det vad längsen det var vi plockade några blommor, jag antar att ni plockar blommot för fullt där borta i värmen, höhö ;) Och sicken fin blogg ni har! Och ja resten av den vackra låt kan jag ju faktiskt ;) Hoppas ni med har det superbra! Puss och kram

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-10-23 09:56:34

Förmodar att två blonda tjejer sticker ut i vimlet i Maltas nöjesliv - oavsett vad ni har på er! Ni ser dock lika tjusiga ut som vanligt. Hoppas kvällen var givande och att ni brände bort de sista bacillerna.

Kramar från ett svalt men soligt Brantevik.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela