Mdina

Publicerad 2011-10-07 18:34:24 i Malta,

Haalooo!
Nu äntligen har vi el igen, helt underbart. Det var verkligen inte det lättaste, igår kväll satt vi i mörkret och fick lysa med mobilerna så fort vi skulle göra någonting t.ex. laga mat. Så nu vet vi hur grottfolket kände sig (Y)

Dagen har spenderats i Mdina som är en medeltidsstad med massa smala gränder och rätt fet utsikt. Vi har även varit lite kulturella och kollat in ett museum och en katedral som vi fick betala för. Fem vuxenpoäng fick vi där på köpet. Det har varit sol men ändå lite moln, när vi va på väg hem vid 5-tiden var det 26 grader.

Dagens kompis: en Kanadensare på vår brygga.


ja långt där borta till höger bor vi, utanför bilden egentligen :P


Visst är vi helt underbart snygga.. Som en räkmacka med marmelad!


Kööörke. Vi har kommit fram till att vi inte ska konvertera till katolicismen, då måste man mura in Jesus och Maria i husväggen. Verkar jobbigt, men katedralen va fin i alla fall.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-10-07 19:42:00

Räkmacka o marmelad - fy sjutton va äckligt. Här har vi ätit kräftstjärtar t förrätt o lite trattisar till en god oxbit. Förmodar att det inte är nån meny för gasolspisen...

Ha en skön kväll! Mormor o Basse hälsar till er båda.

Postat av: Karin

Publicerad 2011-10-07 19:44:13

Hej kul att höra från er igen,

mycket trevligt att läsa er blogg.

Snygg bränna!

Förresten Sverige leder i fotbollen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela