Lugn dag

Publicerad 2011-10-25 17:37:42 i Malta,

Vi vaknade inte förrän efter 11 idag, skönt att inte ha något viktigt att gå upp till. När vi väl hade fått tummen ur och kommit ut var klockan redan halv 1. Solen gassade skönt då så vi traskade ner till den lilla bryggan och där har vi spenderat dagen tills nu. Mat intogs på Cara´s som vanligt, börjar bli stammisar där nu. Vi tänkte att vi bara skulle ha något litet eftersom vi åt frukost så sent och in kommer två enorma tallrikar. Hanna har hunnit med att vara fotomodell också. Annars har det inte hänt särskilt mycket här idag. Vi har suttit och pratat lite om nästa stopp på resan. Börjar bli taggade på det nu, ska bli så himla roligt med både Rom och Indien! Mindre roligt blir det ju att packa om allt igen, vi har verkligen grejer överallt haha.


Nya favoritmackan. Eller brödet kanske man ska säga.


Batteriet i min kamera är svinbra. Har använt den varje dag sen vi kom hit, snart 4 veckor, och den har inte behövts laddas en enda gång. We like.

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2011-10-25 20:44:08

Låter skönt att nanna så länge!!! Själv stiger man upp 06.20, fryser o idag nästan blåser bort! Njut av värmen - det blir ju snart ännu varmare!

Kramis

Postat av: Johan & Jeanette

Publicerad 2011-10-25 20:47:14

Hälsningar fr Alingsås. Ser gott ut på tallriken - förstår att dagarna rullar på. Skönt att vädret håller isig.

Postat av: My

Publicerad 2011-10-25 22:41:13

Ligger här med världens mysigaste tilly bredvid mig, vi saknar dig fanny, båda två <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela