Lucia-tåg

Publicerad 2011-10-07 20:34:47 i Malta,

För en stund sedan när vi låg och skypade lite så hörde vi helt plötsligt musik utanför. Sedan blev det högre och det lät som psalmer. Ljudet kom närmre och nämre och när Fanny tittade ut genom fönstret var Jesus utanför med ett helt tåg av människor med vita nattsärkar efter! De stannade på vår gata och predikade och sjöng. Polisen fick hålla trafiken borta medans de stod där mitt på gatan och skulle sjunga klart. Efter sig hade de en bil med två enorma högtalare på taket som nog hördes i hela Sliema. Sen gick de vidare och vi fick lite ro igen. Men de varade inte länge... 10 min senare så hade de gått sjungandes runt kvarteret och var nu tillbaka utanför igen. Här behövs det minsann ingen tv, vi har underhållningen på gatan!
Fredagsnöjet på Malta? De har nog inte idol här..

Kommentarer

Postat av: Louise

Publicerad 2011-10-08 14:16:03

Det är väl härligt med lite jul i värmen. Här skall tjejerna börja träna för Luciatåget som är på Svenska skolan om bara ett par veckor. Har ni med er kläder så ni kan lussa, var ni nu är någonstans, o visa hur det går till i Sverige den 13e? Bullar har ni ju redan fixat!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela