Färsk mango och strålande sol

Publicerad 2011-10-13 16:26:25 i Malta,

När vi vaknade i morse och kollade ut genom fönstret trodde vi aldrig att vi skulle få bada och sola idag men jodå! Vi intog klipporna och har varit där hela dagen fram tills nu. Det mest intressanta som hänt idag är att vi har ätit god mango på klipporna. Alltså har vi inga bilder och ingenting roligt att skriva om. Stackars er! Nu ska vi snart laga chicken tikka masala och senare ikväll har vi bestämt oss för att gå ut och dricka kaffe. Vi får kaffeabstinens annars. Vi kan ju också berätta att igår var vårt internet så snabbt så vi kunde kolla på serier, tack för det. Det gillas av oss! Tack vare det var vi uppe ända till halv elva, kryss i taket! Fast då var vi också så trötta så vi knappt hann säga god natt och stänga av datorn innan vi somna.

Ska försöka ta en vacker liten kvällsbild senare, haaaaj po!

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2011-10-13 20:32:05

Låter gott med kaffe! Maten med - har ni börjat öva inför nästa etapp?

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-10-13 22:09:10

En av de saker jag är mest avis på - färsk solmogen frukt. Hoppas ni hittar nån riktig smarrig matmarknad med mycket prova på..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela