cookies!

Publicerad 2011-10-21 17:49:47 i Malta,

Vi har precis köpt kakor :D sånna med choklad i, Yummy! Vi gick in i affären för att köpa taco-krydda och kom ut med inte mindre än 3 paket med kakor.
Argument för: Dom var billiga. Dom såg väääldigt goda ut. O Hannas övertygande kommentar om att de kommer vara länge, säkert i hela tre dagar.

Dagen har som vanligt spenderats på klipporna. Det fina vädret håller i sig! Dock är det ju höst nu så alla stegar ner till vattnet plockades bort idag vid hålen. Trots att det är jättemycket människor som badar varje dag. Fast det hindrade inte oss. Lunchen intog vi på Surfside som ligger precis vid vattnet. Det blev en dyr lunch på 18 €. Får väl gå för att gårdagens kostade 50 cent. Nu ska vi snart börja laga spaghetti och köttfärssås. Vi hoppas på att all förkyldning försvinner under natten så att vi kan dra ut imorgonkväll och hälsa på Hugo.




Det blev iaf två bilder från våran händelserika dag.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-10-21 18:06:46





Kommer ni inte upp ur hullen utan stegar?

Det är ju faktiskt fredag och då får man ha lite mys, exempelvis goda kakor.

Ha en skön kväll!



Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-10-21 19:10:42

oooh då får ni ju gympa när ni ska bada.

Hoppas kakorna va goda - kan tänka mig att de liknar ballerina eller nåt sånt och då lär de inte räcka i 3 dagar.

Nu ska vi ha fredagsmys efter hot köttfärsröra med Fannys skräck - vita bönor. Ha en nice kväll/Kramar från alla inkl Tilly fr Brantevik.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela