Beslutsångest

Publicerad 2011-10-26 13:03:52 i Malta,

Dåligt väder här idag, vilket betyder att vi har svårt för att bestämma oss för vad vi ska hitta på. Vi har åtminstone kommit ur sängen, tagit vars en minst sagt uppfriskande dusch i kallt vatten och nu ska vi snart äta en väldigt inspirerande lunch; nudelsoppa. Efter det vet inte inte riktigt var vi hamnar. Blir nog så att vi sätter oss på något café och dricker kaffe och unnar oss en liten kaka. Ikväll funderar vi på att göra ännu ett besök på bion i St. Julians. Vi är sugna på att se Tin Tin. Men ja, vi får väl se. Där är inte mindre än 17 (!) olika filmer att väjla mellan och varje film visas ungefär 4 gånger varje dag. Yep, vi har lagom svårt att bestämma oss...


Det får bli en gammal bild idag eftersom vi inte haft någon anledning att ta någon ny än. Detta är busstationen i Valetta. Dessa tält blev vi väldigt lyckliga över första dagen, var skönt att kunna skydda sig från solen därunder när vi kom med våra enorma ryggsäckar och tjocka kläder!

Kommentarer

Postat av: Madeleine

Publicerad 2011-10-26 15:36:54

Hejhopp! Tintin kan ni ju se, och sen berätta hur den var för jag vill också se den ;) Jag tror att den nog är bra med tanke på att både Peter Jackson och Steven Spielberg har regisserat den! Ha det så bra!

Postat av: Karin

Publicerad 2011-10-26 18:41:57

Ha en trevlig kväll på bion!

Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela