Bad med kompis från Malta

Publicerad 2011-10-06 15:40:03 i Malta,

Ny dag med ny kompis på klipporna, denna gången en gubbe som var härifrån och väldigt pratglad. Vi pratade om Idol-Kevin och fick en hel historielektion om jorden och gravida kvinnor för 3500 år sedan. Samt en varning på att vi inte skulle bli så tjocka.
Nu har vi rabatt på några tempel på andra sidan ön där han jobbade. Dessutom fick vi hans nummer och mail haha.
Tanken var att vi skulle åka till Golden bay idag men icke att vi hittade den rätta bussen.. till slut gav vi upp och lade oss på det vanliga stället. Tur va det eftersom det började åska nu i eftermiddag. Då gick vi och drack kaffe, gooootttt!

Nu är vår el på minus! Man måste nämligen köpa ett litet El-kort lite då och då o fylla på för att det tickar neråt hela tiden. Panikar just nu lite på att lilla kylen måste hålla sig kall ett tag till. Imorse tänkte vi köpa ny el men nä.. då var el-snubben icke hemma. Vi ringde till Willy (ägaren) o han sa att han snart skulle komma hem, då vid 10 i morse. Vi knackade på för tredje gången nu för en kvart sedan o inte fan va han hemma nu heller. Blir galna!


Dagens Badbild som togs av nya kompisen John.

Kommentarer

Postat av: Linus

Publicerad 2011-10-06 17:31:10

Har ni hittat några snygga malteser nu då?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela