Söndagar är inga bra dagar att göra saker på

Publicerad 2011-11-20 12:08:42 i Indien,

Söndagar är inte bra för vårt internet heller tydligen. Vill inte alls och det är nu andra gången jag skriver detta inlägg. Kul.

Idag mår vi nästan helt perfekt. Är fortfarande lite trötta och sådär men det märks tydligt att vi är på hugget igen. Synd bara att det är söndag, för det mesta i stan har stängt. Vi har i alla fall fått i oss frukost och lunch (vi tyckte vi åt svinmycket till lunch, servitören däremot tyckte tvärtom och frågade om vi ville ha en doggybag med oss hem) idag, hittat nytt boende och gått en liten tur i Panjim. Boendet låg ungefär 20 meter till höger men blev dock inte billigare. Men det är smällar man får ta. Rummet är jättefint och huset är gult kan vi berätta för er som är intresserade.

Vad har vi annars att berätta om idag då? Mja.. vi ligger i sängen just nu och lyssnar på musik och har nagelvård. Får små skymtar av ekorrar och kråkor som äter på andra döda kråkor i trädet utanför fönstret och lyssnar på ljudet av någon som hoppar i en pool som inte finns på riktigt. Ja, vi börjar definitivt bli som vanligt igen...




Afonso gusethouse, som vi bor på, har en jättemysig takterass!




Kööörke nr 4978306 denna resa


Utsikt från körketrappan

Det är inte så lätt att ta många bilder här, finns inte så mycket att fota. Men imorgon blir det antagligen en liten utflykt, vart får ni veta sen!

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-11-20 12:24:57

OH VAD GLADA VI BLIR! Ni är på G igen och verkar hittat nytt fint boende. Terrassen ser verkligen jättemysig ut - som gjord för kvällssittning med mys? Ha en skön söndag kväll o KRAM på er!

Postat av: kent

Publicerad 2011-11-20 12:36:16





härligt att ni är på hugget igen

Postat av: Karin

Publicerad 2011-11-20 13:48:03

Ingen blir gladare än vi föräldrar att ni är på G igen! Njut o ha det bra, kanske en god kvällsdrink på terassen.... ser ut att vara gjord för det.

Kram x flera!!!!! :)

Ps Tack för att ni berätta vilken färg huset har.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela