Vi är mindfakkade.

Publicerad 2011-12-26 13:50:56 i Bali,

Gårdagens middagssällskaps fel att vi är helt mindfakkade idag. Fan. Hela dagen har vi gått runt och diskuterat möjligheten om att göra precis som fransoserna, nämligen ta vårt pick och pack och dra till Australien. Jobba arslena av oss där och sedan resa ännu mera (det är lugnt, vi kommer faktiskt hem först). Vi kan inte säga annat än att vi är så jäkla sugna på det. Vi får väl se vart vi hamnar till hösten ;)

Mycket annat har vi inte gjort idag. Förutom att vi fick vars en härlig helkroppsmassage för 24 sek stycket. Gött. Stackars massagetanten var helt svettig efter två timmar när hon var klar med alla våra knutor. Sedan har vi packat om lite också eftersom vi åker tillbaka till Kuta imorgon. Denna gången ska vi i alla fall åka billig buss. Ja det var väl vad som har hänt idag, spännande va?


Har inte tagit några bilder idag så det blir en bild från utflykten i torsdags.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-12-26 13:59:06

Ja ja mycket vill ha mer.. Det känns igen. Se till och kom hem en sväng först ialla fall. Vi som sitter på denna sidan längtar faktiskt efter det :)

KRAM

Postat av: Robin

Publicerad 2011-12-26 16:20:45

Näe nu får ni snart ta och komma hem! :)



God jul i efterskott! Kraum

Postat av: Marie

Publicerad 2011-12-26 17:20:34

Hem först o sen iväg! Låter som en god idé - hemma finns inga jobb, nja några kanske, o skolan kan ju vänta - men kom hem så vi kan krama er lite först!

Kramis

Nu vill Tyra titta på Coco och zutzizattzi - snygg stavning...

Postat av: Uffe

Publicerad 2011-12-26 19:31:19

Viktig information: Jag har namnsdag imorgon (Johan).

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela