Fireworks

Publicerad 2011-12-04 14:09:45 i Indien,

Brännan har bättrats på enormt de senaste dagarna, hur skönt känns inte det på en skala? Vi vaknade hyffsat tidigt (dvs vid halv tio) och gick sen ut för att äta frukost. Tänkte att "nej men, idag tar vi en lite mindre frukost". Vi har liksom ätit potatismos, omelett, grillad kyckling, ägg och toast på det (inte allt på en gång men ja, grejerna två och två om ni fattar? xD) I vilket fall som helst beställde vi in vars en pannkaka + toast med smör och sylt. Och vad tror ni vi får in om inte TRE rostade mackor vars plus vars en stor pannkaka med banan och sirap till. Snacka om söt frukost. Men gott var det höhö.

Mellan ungefär 11 och 14 blev det seriös solning. Och bad såklart, annars svettas man ihjäl ungefär. Vi åt en god lunch och hyrde sedan en kanot för en timme och gav oss ut på havet. Första tio minuterna hade vi riktigt bra fart, sen insåg vi att 2 månader i solstolar har satt sina spår. Snacka om trötta armar haha. Det var i alla fall kul och stranden är så fin, även därifrån. Sjukt med palmer hela vägen.

Linus har tragiskt nog uppdaterat oss om att det är mindre än 8 veckor tills vi kommer hem. Tack! (Mest från Hanna.) Går tiden lika fort som den har gjort hittills lär vi snart vara hemma och inte fatta att vi varit iväg.

ÅH! Nu får vi försmak på nyår här. Fyrverkerier på stranden sådär en söndag och med Living next door to Alice strömmandes ur högtalarna på restaurangen mittemot. Kan det bli bättre? JA, ölen fattas.


Massor med sjöstjärnor längs strandkanten idag, så fina!


Fanny på havet


Paddlade ut till ön utanför, tog med oss den dåliga kameran. Därför är kvalitén som den är. Men fint var där även om ni inte ser det lika bra som vi gjorde!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-04 14:45:30

Avundsjuk..... nä inte ett dugg. Finns det förresten inga flytvästar i Indien? Fortsätt njut o ha det bra!

Kram på er :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-12-04 14:52:29

Kan tänka mej att det inte är sista gången ni är i Palolem - verkar vara ett avkopplande ställe.

Supermysigt med fyrverkeri i mörka natten. Hoppas att er fortsatta resa blir lika bra som det här. Tack för fina bilder - de värmer i vinternkylan. Kramar/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela