Party 28/1 någon?

Publicerad 2011-12-19 05:07:51 i Bali,

Smarta som vi är så glömde vi ju skriva vilken dag vi kommer hem... Inte lätt när man är trött och internet är segt. Vi landar i alla fall på Kastrup den 25 januari klockan 12.15 efter att ha varit borta i nästan 4 månader. Vi längtar redan efter potatis.

Det har regnat heeeeela natten och hela morgonen här. Klockan är nu ungefär 12 och vi tänkte ta oss ut nu när det äntligen slutat regna. Förhoppningsvis är regnkvoten fylld nu så vi kan slippa bli dyngsura. Har suttit här på vår lilla terass och ätit bananpannkaka och fruktsallad till frukost. Fick te också dock smakade det som sjögräs.



Kommentarer

Postat av: kent

Publicerad 2011-12-19 06:56:13



ni har ju sammaväder som vi fast ni har ju varmare.hoppas det blir bättre.Ser redan fram emot den 25 januari.DÅ BLER DE KYDBOLLAR O PANNTOFFLER.

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-12-19 08:59:49

Vad gör väl lite regn? Ni har ju ialla fall inte yllekoftan på som vi.Härligt att höra att ni är friskare nu och stinget börjar komma tillbaks.

Klart det blir party!' Vi lägger skumpan på kylning..

Kramar i kvadrat!!



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela