Ubud

Publicerad 2011-12-18 14:48:06 i Bali,

Dagen startades med ösregn och bokning av hemresan. Lite blandade känslor över den där hemresan. Efter en frukost med för många chokladcroissanter så tog vi en något dyr taxi till staden Ubud. Där sken solen och hann knappt komma ur taxin förrän vi hade boendet fixat. Perfekt. Resten av dagen vandrade vi runt i stan och bara kollade runt. Tänk om man hade haft en extra resväska så man kunde köpa med sig massa grejer hem. Nu ska vi snart krypa under myggnätet och somna till de där förbannade ödlorna som piper värre än en gammal tekokare (vi hade andra förslag där men de var inte bloggvänliga så att säga).


Så här såg det ut imorse när vi skulle gå ut och äta frukost


Här i Ubud finns Monkey forest. Väldigt populärt bland turisterna. Dock lockar det inte oss.


Mitt på gatan mitt i stan kan man sätta sig ner för lite yoga.
Nu blir det tyvärr inga fler bilder eftersom dessa tre har tagit typ en timme för att få upp. Får hoppas på bättre tur imorgon :) Godnatt!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-12-18 23:33:01

Tack för att ni ändå - trots uppladdningstid - tar er tid att dela med er av era bilder! Kul det där med yogan, ska ni prova?

Kramis o gonatt!

Postat av: Marie

Publicerad 2011-12-18 23:34:11

Varför kommer "postat av" - namnet - inte alltid med? Är jag för trött...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela