Torsdagstankar (inget viktigt alls)

Publicerad 2011-12-29 04:27:34 i Bali,

Har precis kommit upp från ett morgondopp i poolen. Sen började det regna såklart. Det har regnat varje dag sen vi kom hit nu. Börjar bli lite trötta på det...
Har inga planer alls för dagen. Hade hoppats på lite sol. Men vi ska nog kunna roa oss. Får väl börja planera lite inför nyår och inför resan till Gili snart också, så hittar vi inget annat att göra har vi två val där. Eller kanske boka hotell i Dubai? Allt med planering verkar dock tråkigt och ansträngande. Alla dessa måsten... Ja vi har det jobbigt haha! Hörs senare :)

Kommentarer

Postat av: kent

Publicerad 2011-12-29 07:34:49

har också precis gått upp,o de verkar som vi har samma vär regn ohård blåst o ingen sol.nu ska jag ha mitt morgonbad i karet,sen får man gå enrunda på stan, låter det inte kul eller.



HA DE

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-12-29 08:50:41

Oj vad tungt det låter.. Ni kan säkert hitta nån mysig basar eller shoppingcentra att sätta tassarna i. Njut av ert bekymmerslösa liv -det låter som en dröm för många.

Kramar i kvadrat!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela