Tillbaka i Kuta

Publicerad 2011-12-27 12:42:04 i Bali,

Vi är nu tillbaka i Kuta där vi började. Tog ca 3 timmar med shuttle bus, lagom lång färd. Kostade 68 kr per person, liiite (mycket) billigare än taxi.

Känns som om den senaste 1½ veckan inte har hänt. Vi har dock inte samma boende som förra gången. Vad det heter visste man inte, vi sa till och med fel till utflyktsgubben innan idag... Anyway... rummet kostar ungefär 55 kr natten per skalle och då ingår frukost + att det finns pool i trädgården som vi ser från vår balkong! Lite lyx sådär över nyår.

Annars idag har vi inte gjort något direkt ansträngande. Bokat en utflykt till imorgon bara. Vi ska ut och rida pålle! Vi tog en lugn eftermiddag på en thailändsk café/restauranggrej där vi drack GOTT kaffe för en gångs skull. Just nu sitter vi på vår nya favoritrestaurang och förundras över deras meny. Allt är så himla billigt jämfört med andra ställen. Man kan få en hel måltid för 8 kr - behöver vi säga mer? Här kommer vi nog hänga några kvällar.

Dagens namnsdagsbarn nr 1: Pappa Johan, Dagens namnsdagsbarn nr 2: Uffe Johan, Dagens namnsdagsbarn nr 3: Adam Johan. Grattis till er!


Han satt perfekt så vi kunde se honom från sofforna på kaffe-stället. Väntade skitlänge på att det skulle hända något spännande men han satt bara där fast med glasskärvor under fötterna (hann fota innan de lagt ut glaset).


Från balkongen. Kommer säkert aldrig bada i den ändå. Kanske ett nattadopp på nyår haha.
Nu gick det precis förbi två norrlänningar :
Tjejen (svinbobbed) : Nääeee jag kommer då int åk hiiiit igän..
Killen: näääääehh
För varmt kanske? Lät i alla fall svinkul med norrlänskan ^^,
Det är faktiskt stor skillnad på Kuta nu och Kuta för 1½ vecka sedan. Sjukt mycket mer folk nu! Väldigt många fulla människor dessutom. Mest australienare. Oavsett hur fulla de är så kan de inte vara värre än en nykter ryss! Så det gör inte så mycket.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2011-12-27 13:11:01

Ja jösses - bo för 55 och äta för 8 kr - jag kan boka min biljett när som! Utsikten från balkongen var ju inte heller så dum. Skulle jag kunna stå ut med. Skönt att ni är framme och se upp med både pållar och ryssar! Kram

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-27 15:26:47

Ja, jag skulle också kunna boka biljett, hur lätt som helst. Instämmer faktiskt helt med Jeanette, även när det gäller hästar o ryssar.

Var rädda om er o ha kul!

Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela