Tidig morgon... eller?

Publicerad 2011-12-09 09:42:47 i Indien,

Uppvaknadet i morse var rätt roligt. Vaknade upp och var helt säker på att klockan inte kan vara mer än fyra på morgonen. Slår en blick på klockan : 11.56. Tänkte att mobilen måste ha ställt om sig själv mitt i natten. Dessutom hade vi båda vaknat mitt i natten (ja trodde vi i alla fall) och varit skitsura för att de inte kunde hålla käften ute i korridoren. Klockan måste ha varit runt 9 på morgonen då. Vi är virriga och ikväll ska vi ställa klockan eftersom vi inte fick någon frukost idag. Dessutom har vi ju sovit i så där en 14 timmar..

Sitter just nu på hotellets takterass och väntar på lite mat. Vi har tjocktröjor på oss... Usch. Visserligen är det säkert 25 grader men det är rått och helt disigt ute och betydligt svalare än vi är vana vid nu. Tog oss egentligen ut för att få i oss mat men vände snabbt om och gick tillbaka till hotellet igen. Så fort vi kom ut blev vi attackerade av indier som ville hjälpa oss hit och hjälpa oss dit. Utan mat i magen blev vi ganska irriterade och fick ett enormt dåligt intryck av staden. Det hade nog varit lite lättare om vi inte varit blonda och hade varit av ett annat kön... Eller om vi inte hade sett så jäkla svenska ut. Men det är ju inte så lätt att ändra på nu.

Nu kom maten, smaklig spis!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2011-12-09 10:16:28

Ja allting går betydligt lättare med mat i magen, då kan ni säkert klara av indierna också. Hoppas att ni får ett bättre intryck av stan när ni går ut nästa gång.

Kram :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2011-12-09 11:32:14

Hej på er - vässa armbågarna och ge er ut. Vi hoppas få se lite bilder på hotell, gatuliv och ev sevärdheter.

Stackars er - bara 25 grader - här är stormbyar och ruskigt råkallt bara några plus - men vi är inte avis...

Kramar!

Postat av: kent o isak

Publicerad 2011-12-09 15:16:30

ha ha lite dis e väl inte så farligt här e full storm o hagel så det är bäst att vara inne o julpyssla ha det fortsatt gott

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela